Usluge

HIGIJENSKI TRETMANI I KONTROLE

Higijenski tretmani i kontrole. Besplatne šestomesečne redovne kontrole su najbolji vid prevencije obolevanja zuba i okolnih tkiva.

Najčešći higijenski tretman je uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga na zubima.

RESTAURATIVNA
STOMATOLOGIJA

Ukoliko je došlo do nastanka karijesa najcešce je potrebno ukloniti ga i napraviti plombu na zubu.

U našoj ordinaciji mi koristimo najkvalitetnije materijale kako bi takva plomba imala najduži mogući vek trajanja.

Ukoliko je zahvaćen procesom i koren zuba potrebno je uraditi endodontsko lečenje zuba da bi se sačuvao takav zub od daljeg propadanja.

PROTETIKA

Ukoliko implanti nisu rešenje za Vas, protetski se često mogu nadoknaditi izgubljeni zubi. U slučajevima nedostataka nekoliko zuba najčešće rešenje je izrada keramičkog mosta.

Gubitak većeg broja zuba ili nastanak totalne bezubosti saniramo izradom totalne ili delimične proteze. Kod nas postoji nekoliko vrsta proteza koje možemo da napravimo kako bismo Vam provratili lepotu i funkciju izgubljenih zuba.

ORTODONCIJA

Nepravilan položaj zuba dovodi do niza nepravilnosti u ustima, od nepravilnog zagrižaja, otežanog cišcenja, narušenog zdravlja zuba i okolnog tkiva pa do estetski nezadovoljavajuceg osmeha.

Ovu specijalisticku uskugu kod nas pružaju stručni saradnici ordinacije kako bi na jednom mestu mogli da uradite kompletnu terapiju Vaših usta.

HIRURŠKE
INTERVENCIJE

Kada je indikovano, nekada je potrebno zub hirurški ekstrahovati (izvaditi), a kao i jedna od mera da sačuvamo zub kod kojeg nije uspelo endodontsko lečenje korena zuba odlučujemo se za presecanje vrha korena zuba – apikotomiju.

IMPLANTATI

Zubni implantati su titanijumski biokompatiblni zamenici zuba koji se hirurški ugrađuju kako bi se nadoknadila izgubljena funkcija i estetika nedostatka zuba.

ESTETSKI TRETMANI

 

Ponekada jednostavno želite da imate lepši osmeh, par nijansi svetliji ili da spojite mali razmak između zuba.

Mi Vam nudimo profesionalno ordinacijsko beljenje zuba kao i izradu pouzdanih individualnih sistema za kućno beljenje zuba.

Male razmake je moguće zatvoriti pomoću kompozitnih faseta.

Opuštena
prijateljska i
profesionalna atmosfera